U Bílé Krávy
Rodinná francouzská restaurace se specialitami z hovězího masa plemene Charolais.
Rodinná francouzská restaurace s bohatou šestnáctiletou tradicí, která se specializuje na uzrálé hovězí maso plemene Charolais. Ochutnat zde můžete i velice zajímavou a zdravou úpravu masa "souse vide", což je vaření ve vakuu při teplotě kolem 60 stupňů nebo hovězí kýtu brasírovanou až 24 hodin - bourgignon.
- Počet místnosti
- 3
- Kapacita
- 42 sedících / 80 stojících
- Kuchyně
- Steakhouse, Francouzská
- Hlavní chod
- 160–450 Kč
parkoviště, nekuřácký prostor, přijímá kreditní karty
Místnosti restaurace
Přední místnost
V přední části restaurace můžete ochutnat kolekci pálenek z vlastní pálenice na Radlíku. Upoutá vás cedule na které se dozvíte vše o mase, které právě servírujeme (plemeno a stáří zvířete). Již dva roky se též zabýváme chovem jehňat, proto vám téměř po celý rok nabízíme vysoce kvalitní jehněčí maso.
- Míst pro sedící
- 8
- Míst pro stojící
- 10
Místnost s částečným soukromím
Přijďte na speciality jako pštrosí či krokodýlí steak a návštěvu zakončete kulinářským zážitkem, kterým je zmrzlina připravená pomocí tekutého dusíku přímo před vámi. Tato místnost nabízí částečné soukromí.
- Míst pro sedící
- 14
- Míst pro stojící
- 20
Hlavní restaurace
Hlavní restaurace je vhodná i pro větší společnost nebo menší firemní večírky a nabízí naprosté soukromí. Klienti mohou ochutnat vína prestižních moravských vinařů jako je Milan Sůkal nebo Libor Veverka a jeho víno Radost, které je v chuti i vůni lesních jahod.
- Míst pro sedící
- 20
- Míst pro stojící
- 25