Grand Cru Restaurant & Bar
Moderní kuchyně spojená s unikátním výběrem špičkových vín.
Vaříme mezinárodní kuchyni Jana Punčocháře a jeho týmu. Nemáme žádnou specializaci, žádná omezení, jednoduše vaříme to, co nás baví. Spolu s Jakubem Čebišem, manažerem a hlavním sommelierem, dbáme o dokonalý soulad jídla s vínem. Jan Punčochář svou nabídku menu pravidelně obměňuje, avšak jeho legendární Holub z Anjou vždy zůstává.
- Počet místnosti
- 2
- Kapacita
- 70 sedících / 100 stojících
- Kuchyně
- Mezinárodní, Dary moře a Rybí, Středozemní, Francouzská
- Hlavní chod
- 540–599 Kč
přistupný, nekuřácký prostor, hotelové pokoje, přijímá kreditní karty, av vybavení k dispozici
Místnosti restaurace
Bar
Ideální místo pro soukromou akci nebo firemní večeři či prezentaci. Soukromí je samozřejmostí a v místnosti je též plátno na prezentace.
- Míst pro sedící
- 26
- Míst pro stojící
- 40
Dining Room
Restaurace vznikla v překrásném barokním domečku s dvorkem jen pár kroků od Petrského náměstí. Můžete si zde vybrat z impozantní kolekce více než 1500 vín a posedět ve velice příjemném a světlém prostoru schováni před hlukem velkoměsta.
- Míst pro sedící
- 46
- Míst pro stojící
- 70